آموزش استفاده از توییتر با 15 نکته و ترفند (بخش اول)

توییتر نام یکی از بزرگ‌ترین شبکه‌های اجتماعی جهان می‌باشد. روزانه هزاران و یا حتی میلیون‌ها نفر در توییتر مطالب و عکس‌های خود را به اشتراک می‌گذارند؛ این شبکه مکان بسیار خوبی برای سرگرمی، ارتباط با دوستان، با خبر شدن از بازیگران و فوتبالیست‌های مورد علاقه و در نهایت منبعی عالی برای اطلاعات مختلف می‌باشد. متاسفانه این شبکه اجتماعی آنگونه که انتظار می‌رود در کشور ما مورد استقبال قرار نگرفته‌است و شاید دلیل آن عدم آگاهی کاربران از ویژگی ها و امکانات توییتر باشد.

در این بخش قصد داریم شما عزیزان را به کمک 15 نکته و کاربرد مختلف توییر آشنا کنیم. این 15 مورد هم به کاربران توییتر و هم کسانی که هنوز با آن آشنایی ندارند توصیه می‌شود. در ادامه و با بخش اول مقاله‌ی آشنایی با توییتر با ما همراه باشید.

Twitter_logo_16_by_9_thumbدر بخش اول قصد داریم تا شما را با ابتدایی‌ترین نکات مربوط به توییتر و کار کردن با آن آشنا نماییم.

توییت کردن

توییتر مجموعه‌ای از توییت‌های کوتاه در مورد مسائل مختلف می‌باشد. توییت‌ها همانند اعلام وضعیت فیس‌بوک (Status) می‌باشند که به کمک آن‌ها می‌توان وضعیت خود را با دوستان و آشنایان به اشتراک گذاشت. با اینکه بیشتر کاربران برای توییت کردن عضو توییتر می‌شوند اما این امکان برای کاربران فراهم است که لینک های مربوط به مقالات و صفحات اینترنت را به اشتراک بگذارند. همچنین می‌توانید موقعیت مکانی (Location) خود را به دیگر کاربران اعلام نمایید.

محدودیت توییت‌ها تا 140حرف می‌باشد؛ بدین معنی که باید توییت خود را مختصر و در عین حال قابل‌فهم برای کاربران بنویسید. با ورود به شبکه توییتر می‌توانید توییت‌های دیگر کاربران را بخوانید اما اگر بخواهید توییت کنید باید یک حساب کاربری رایگان ایجاد نمایید. توییت‌های عمومی هستند و همه‌ می‌توانند آن‌ها را مشاهده کنند اما اگر می‌خواهید فقط کسانی که شما را Follow (دنبال) می‌کنند آن را بخوانند، باید DM (پیام مستقیم) بفرستید.

هر کاربر توییتر که بخواهد می‌تواند شما را فالو کند و نمی‌توانید جلوی این اتفاق را بگیرید. فالو کردن شما بدین معنی است که تمام توییت‌های شما را در صفحه‌ی Timeline خود خواهد داشت (همانند فیس‌بوک). متقابلا شما نیز می‌توانید هرکس را که می‌خواهید را فالو کنید و تمام توییت‌هایش را در اختیار داشته باشید.

جست‌و جو و Trends

توییتر محل بسیار خوبی برای پیدا کردن افراد هم‌فکر و هم سلیقه خود می‌باشد و همچنین محلی عالی برای ارتباط نزدیک‌تر با سلبریتی‌ها(افراد مشهور) است. برخلاف فیس بوک، سلبریتی‌ها خودشان اکانت‌های خود را کنترل می‌کنند و این یکی از برتری‌های توییتر در برابر فیس بوک می‌باشد و اخبار و مطالب را از زبان خود افراد خواهید شنید.

برای پیدا کردن افراد، کافیست نام آنان را در نوار جست‌و جو تایپ کنید. نتیجه‌ها به دو دسته افراد و توییت‌ها تقسیم می‌شوند و شما می‌توانید به کمک عکس پروفایل و بیوگرافی کوتاهشان می‌توانید آنان را شناسایی نمایید.  همانطور که گفتیم، به کمک نوار جست‌و جو می‌توانید توییت مورد نظرتان را نیز پیدا کنید؛ توییتر در هر توییت KeyWordها را نیز قرار می‌دهد تا پیدا کردن آن‌ها مشکل نباشد.

trends

ممکن است در حین پخش یک برنامه عبارت #bbcqt را مشاهده نمایید. این عبارت عجیب و غریب به چه معنی است؟ آیا مربوط به توییتر می‌شود؟ در پاسخ باید گفت بله؛ با وارد کردن این عبارت در نوار جست‌و جوی توییتر می‌توانید بحث‌ها و سوالاتی را که در مورد برنامه می‌شود را مشاهده نمایید و ببینید دیگر کاربران راجع به برنامه چه می‌گویند. گاهی اوقات نیز بازیگران یک فیلم تلوزیونی در هنگام پخش آن توییت خاصی می‌کنند که در پایین نمایش داده می‌شود. همچنین با وارد کردن عبارتی مثل عبارت بالا در توییت خود می‌توانید در بحث مربوط به آن برنامه نیز شرکت نمایید.

 شروع کار در توییتر با ثبت نام

ثبت نام در توییتر بسیار راحت می‌باشد؛ ابتدا وارد سایت www.twitter.com شوید و در بخش Sign Up اطلاعاتی از قبیل نام، نام کاربری، ایمیل و همچنین رمز‌عبور را در آن وارد نمایید. پس از دریافت ایمیل حاوی لینک فعالسازی، با کلیک بر روی آن لینک مراحل ثبت نام شما رسما به اتمام می‌رسد. تبریک می‌گوییم شما هم‌اکنون یک کاربر توییتر می‌باشید.

downloadپس از ثبت نام شروع به فالو کردن آشنایان و دوستان و همچنین سلبریتی‌ها و بازیگران مورد علاقه خود بکنید. پس از آن نوبت به فالو کردن صفحه‌های مربوط به وب‌سایت‌های مورد علاقه‌ می‌رسد. توییتر نیز در لیستی به شما کاربرانی را جهت فالو کردن معرفی می‌کند.

dowfnloadدر بخش بعد از شما درخواست می‌شود تا آدرس ایمیل خود را وارد کنید و توییتر مخاطبانتان را شناسایی و در توییتر به شما معرفی نماید.

friendsبخش اول معرفی و آموزش استفاده از توییتر را در همینجا به پایان می‌رسانیم و امیدواریم از آموزش‌های این بخش بهره کافی را برده باشید. در بخش‌های بعدی به آموزش مطالبی همچون نحوه آپلود عکس در توییتر، نحوه مدیریت و زمانبندی توییت‌ها، نحوه ساخت یک پسوورد قدرتمند و غیرقابل نفوذ در توییتر، قرار دادن یک عکس اصلی و یک کاور برای پروفایل، نحوه مدیریت صفحه‌ی کاربری در توییتر و…. می‌پردازیم.

آموزش استفاده از توییتر با ۱۵ نکته و ترفند (بخش دوم)

در بخش اول آموزش‌های توییتر شما را با توییتر آشنا کردیم و همچنین نحوه‌ی ثبت نام در آن و دنبال کردن (Follow) افراد مورد نظرتان را نیز به شما عزیزان آموزش دادیم و قول دادیم تا در این بخش آموزش های دیگری را مربوط به توییتر و استفاده از آن برای شما عزیزان قرار دهیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.

Twitter_logo_16_by_9_thumb2. چگونه در توییتر عکس آپلود کنیم؟

مرحله اول برای قرار دادن عکس در توییتر، ثبت نام کردن در آن می‌باشد که در بخش اول به صورت کامل آن را برای شما عزیزان شرح دادیم. سپس بر روی گزینه‌ی Tweet Now کلیک نمایید. این گزینه‌ی بالای صفحه و پایین عبارت Whats Happening قرار گرفته است. سپس بر روی دکمه‌ی دوربین که در پایین و سمت چپ آن قرار گرفته است کلیک کنید.

سپس یک پنجره باز خواهد شد که در این قسمت باید عکس مورد نظر خود را انتخاب و بر روی آن کلیک نمایید.

download

در ادامه تصویر مورد نظرتان را در پنجره توییت خواهید دید. در این قسمت می‌توانید یک متن نیز برای همراهی با عکس خود قرار دهید و در پایان بر روی گزینه‌ی Tweet Now کلیک کنید تا تصویر مورد نظر به صورت یک لینک در صفحه‌ی توییتر شما قرار گیرد.

download (2)3. نحوه‌ی زمان‌بندی توییت‌ها در توییتر

یکی از ویژگی‌های بسیار خوبی که در توییتر قرار دارد، امکان زمان‌بندی و تعیین زمان انتشار یک توییت می‌باشد؛ بدین صورت که می‌توانید یک توییت را در ساعت 6 بنویسید و انتشار آن را روی ساعت 10 تنظیم کنید تا به صورت اتوماتیک منتشر شود. در ادامه نحوه‌ی انجام این کار را به شما عزیزان می‌آموزیم.

زمان‌بندی پست‌ها در واقع در خود توییتر قرار ندارد و برای این کار باید از وب‌سایت BufferApp.comاستفاده نمایید. این سایت فقط از شبکه توییتر پشتیبانی نمی‌کند و سرویس‌های همچون فیس‌بوک و LinkedIn را نیز شامل می‌شود.

پس ابتدا به کمک مرورگر کروم و یا فایرفاکس به آدرس BufferApp.com مراجعه کنید؛ البته مرورگر اکسپلورر نیز قابل استفاده است اما در کروم و فایرفاکس قابلیت‌های بیشتری وجود دارد. سپس بر روی سرویس مورد نظر خود کلیک و در آن وارد شوید (فیس‌بوک، توییتر و LinkedIn).

schedule-tweets-buffer-1پس از ورود به اکانت، از طرف توییتر از شما اجازه استفاده از این برنامه خواسته می‌شود و همچنین باید ایمیل خود را جهت ارتباط آن با شما وارد کنید. ایمیل خود را وارد کرده و بر روی گزینه‌ی Get Started کلیک نمایید.

schedule-tweets-buffer-2_thumbهمچنین برای کاربران کروم و فایرفاکس یک افزونه‌ی کاربردی نیز طراحی شده است که در سایت بافر اپ قرار گرفته است. پیشنهاد می‌کنیم حتما این افزونه را بر روی مروگر خود نصب نمایید.

schedule-tweets-buffer-3_thumbاین سایت محدودیتی برای تعداد سرویس‌های شما ندارد و می‌توانید همزمان با هر سه سرویس فیس‌بوک، توییتر و LinkedIn وارد شوید. با این کار هر پست تنها با یک کلیک بر روی هر سه شبکه اجتماعی منتشر خواهد شد؛ این خود یکی از قابلیت‌های عالی BufferApp می‌باشد.

schedule-tweets-buffer-4_thumbبخش schedule را انتخاب کرده و بر روی گزینه‌ی Time Zone کلیک نمایید. با انتخاب یک شهر می‌توانید موقعیت زمانی مورد نظر را انتخاب کنید. خوشبختانه تمامی موقعیت‌های زمانی در این لیست قرار گرفته‌اند. به کمک این بخش می‌تواند پست‌ها را در زمان های مورد نظر منتشر کرد.

schedule-tweets-buffer-6سپس می‌توانید مشخص کنید که پست‌هایتان در چه ساعتی بر روی فیس‌بوک، LinkedIn و یا توییر منتشر شود؛ دقت کنید که دوستان و آشنایان شما بیشتر چه ساعاتی به اکانت توییتر خود سر می‌زنند و همان محدوده زمانی را برای انتشار پست‌هایتان انتخاب نمایید.

schedule-tweets-buffer-7حالا می‌خواهیم کمی در اینترنت بگردیم! به هنگام وب‌گردی در فضای مجازی می‌توانید با انتخاب آیکون BufferApp، لینک مربوطه را به سرعت در شبکه‌های اجتماعی مورد نظرتان منتشر کنید. همچنین می‌توانید یک متن را به همراه فایل ضمیمه در کنار آن قرار دهید.

schedule-tweets-buffer-9در وب‌سایت Bufferapp نیز می‌توانید لیست تمامی مطالب منتشرشده و همچنین مطالب در صف انتشار را در اختیار داشته باشید. در بخش Tomorrow می‌توانید ببینید چه مطالبی قرار است به زودی در شبکه اجتماعی منتشر شوند. همچنین در بخش تنظیمات، امکان استفاده از سرویس کوتاه‌کننده لینک نیز وجود دارد؛ پیشنهاد می‌کنیم حتما به آن سر بزنید.

schedule-tweets-buffer-11بخش دوم از سری آموزش‌های مربوط به توییتر و نحوه‌ی استفاده از آن را نیز همینجا به اتمام می‌رسانیم. البته این بخش برای سرویس‌های فیس‌بوک و linkedIn نیز قابل استفاده می‌باشد. بخش سوم نیز بزودی در مجله‌ی گویاآی‌تی منتشر خواهید شد.